'Wanneer je snel gefrustreerd raakt, ben je niet geschikt voor dit werk'

Recyclingonderzoeker Geert Doorlag wil het liefst dat de matrasstof van beddenfabrikant Auping van bioplastic wordt gemaakt. Dat vraagt een lange adem.

 

FD, juli 2015

 


meer lezen

Liever panelen dan molens voor de deur

Grootschalige windmolenparken krijgen in Nederland concurrentie van zonneparken. De verwachting is dat de komende jaren steeds vaker braakliggende terreinen met een lage grondprijs in zonneparken zullen worden omgevormd. Dat levert meer op voor de boer en geeft de burger minder kopzorg.


FD, 10 januari 2015


meer lezen

Hightech kankerbestrijding brengt bedrijven in de behandelkamer

Medici en bedrijven werken steeds intensiever samen: bij het ontwikkelen van hightechapparatuur voor kankerbestrijding, of bij het maken van devices waarmee patiënten hun gezondheid monitoren. Maar waar ligt de grens tussen arts en bedrijf?


Het Financieele Dagblad, 4 oktober 2014


meer lezen

Maastricht is straks het hart van een web van biomedische spin-offs

Limburg investeert fors in zijn Kennis-As: samen met bedrijven als DSM geven wetenschappers een impuls aan biomedisch onderzoek op topniveau.


Het Financieele Dagblad, 4 oktober 2014


meer lezen

Nederland vist achter het net bij bouw van prestigieuze kernfusiereactor Zuid-Frankrijk

De experimentele kernfusiereactor Iter kost Europa €6,6 mrd. Heel de wereld wil meebouwen aan de machine, maar Franse en Italiaanse bedrijven gaan er tot nu toe moet de bouwcontracten vandoor. Nederland en Duitsland zijn teleurgesteld.

 

Het Financieele Dagblad, 7 juni 2013

 

BNR Nieuwsradio interviewde mij over dit artikel. Dat kun je hier beluisteren (vanaf 4.40 min).

 

meer lezen